BAIES DE GOJI Bekijk groter

GOJI BESSEN

SUP00112 - 180Gr

Goji-bessen hebben uitstekende antioxiderende eigenschappen die helpen het immuunsysteem te versterken. Onze goji-bessen zijn gecertificeerd biologisch, koosjer en veganistisch. Vrij van pesticiden of chemicaliën, niet bestraald.

Meer details

5,30 € incl. btw

 • Goji-bessen (Lycium Barbarum) behoren tot de meest voedselrijke voedingsmiddelen, ze hebben uitstekende antioxiderende eigenschappen. De goji-bes is heerlijk, het combineert de smaak van kersen, veenbessen en rozijnen. Ze kunnen van nature worden gegeten of worden toegevoegd aan koude of warme ontbijtgranen. Goji-bessen kunnen ook worden toegevoegd aan smoothies, thee, sla  en nagerechten.

  Sterke antioxiderende eigenschappen
  goji-bessen zijn een onstabiele bovenste bron die, wanneer ze niet worden geneutraliseerd door antioxidanten (vitamines, enzymen, mineralen), de hoofdbestanddelen van de lichaamscellen (lipidemembranen, eiwitten en DNA) onomkeerbaar beschadigen en het veroorzaakt ziekte en kankers.

  Ouderdom, ziekte, levensstijl (tabak, vervuiling, zon, pesticiden, stress, onevenwichtige voeding rijk aan suikers en vetten ...) bevorderen de productie van vrije radicalen in overmaat.
  De middelen om te vechten zijn: een uitgebalanceerd dieet van kwaliteit en voedingssupplementen rijk aan antioxidanten.

  Versterkt het immuunsysteem
  Goji-bessen zijn rijk aan plysacchariden die de ziekte bestrijden. Veel studies tonen aan dat polysacchariden het vermogen van het lichaam om ziektes te bestrijden versterken. De polysacchariden die aanwezig zijn in goji-bessen hebben een chemische structuur die vergelijkbaar is met die van echinacea en maitake-paddenstoelen.

  Goji-bessen zijn ook een goede bron van vitamine C en zink, die ook zeer effectief zijn in de strijd tegen ziekten.

  Regulator van de eetlust.
  Goji-bessen hebben een lage glycemische index van 29. Lage glycemische voedingsmiddelen worden langzaam omgezet in bloedsuikerspiegel, waardoor de behoefte aan calorieën van het lichaam afneemt. Het hoge vezelgehalte van goji-bessen zorgt ook voor een verzadigingsgevoel dat hen een bondgenoot van diëten maakt.

  Verhoog energie
  Er zijn veel voedingsstoffen zoals calcium en vitamine B1 in goji-bessen. Deze voedingsstoffen helpen om voedsel snel om te zetten in energie.
  Welke voedingsstoffen zijn aanwezig in goji-bessen?
  Goji-bessen hebben een grote verscheidenheid aan voedingsstoffen die helpen het lichaam en zijn vitale systemen te versterken. De belangrijkste voedingsstoffen zijn:

 • IngredientenGoji bessen Lycium Barbarum 100% biologique
  Energie100Kcal
  Vet0g
  Waarvan verzadigde vetzuren0g
  Koolhydraten21g
  Vezels3g
  Proteïnen4g
  Zout75mg
  OorsprongEuropean Project Thibetaanse Hooglanden
  Gebruiksinformaties30 gr/jour

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...